Kulüp içi tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledik

Bartın Üniversitesi Siber Güvenlik ve Akıllı Sistemler Kulübü (SİBERAS) olarak 16.12.2022 saat 13:30'da Kulüp içi tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledik. Yüz yüze olarak gerçekleştirilen toplantıda kulüp içi düzenleyeceğimiz proje ve hedefleri hakkında bilgi verildi.

Gündemimizde ;
*Yarışmalara katılacak proje gruplarının oluşturulması.
*Kulübümüze katılacak yeni kişilere kulüp faaliyetleri, kulübün amacı, kulübün tanıtımı gerçekleştirilmesi.
*Kulüp başarıları hakkında bilgi verilmesi.
*Kulüp tarafından gerçekleştirilecek faaliyetlerin bilgisi verilmesi.

konuları hakkında konuşuldu. Gerekli kararlar alındı. Toplantıya katılan herkese teşekkür ederiz.
  • Kulüp danışmanımız Dr. Eyüp Burak CEYHAN hocamızın katılımıyla proje takımları oluşturma ve kulüp içerisinde gerçekleştirilen projelerin son durumu görüşüldü

• Kulüp içi tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenledik

• Türkiye İnovasyon Haftası'na Bartın Üniversitesi Siber Güvenlik ve Akıllı Sistemler Kulübü (SİBERAS) olarak katılım sağladık

• Kulüp Danışmanımızın Yarışmalara Hazırladığı Arkadaşlarımız Arçelik CTF'de İlk 3'te

• Kulüp öğrencilerimiz HACKTRICK 22 Yarışmasında 1.lik Ödülü Almaya Hak Kazandı.

• Kulüp öğrencilerimiz StartUp Weekend Yarışmasında 3.lük Ödülü Almaya Hak Kazandı

• Siber Vatan Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesine Katılım Sağlandı

• Siber Tehdit İstihbaratında Büyük Veri Analitiğinin Önemi Konulu Seminer Düzenlendi

• Siber Vatan programı kapsamında Certified Ethical Hacker (CEH) ve Linux eğitimleri tamamlandı.

• ISC Turkey 2021 “14. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'na Teknik Gezi Düzenlendi