image/svg+xml
image/svg+xml

Kulübümüzün İlk Toplantısı Yapıldı


Danışman hocamız Eyüp Burak Ceyhan ve kulüp üyelerimizin katıldığı toplantıda kulübümüzün gelecekte ve sürdürmekte olduğu projeler hakkında konuşuldu.

Kulübümüzün sürdürmekte olduğu projeler ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri hakkında görev dağılımı yapıldı, bu projeler siber zorbalık ve internet kullanımı eğitimleri (ortaokul ve lise öğrencileri), bilgisayarın verimli kullanımı hakkında eğitimler(ilk ve ortaokul öğrencileri) verilecektir.

Ayrıca kulübümüzün sürdürmekte olduğu teknik projeler olan 720 derece uçak simulasyonu projesi ve KÜSİP(Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Platformu) projeleri hakkında bilgi paylaşımı yapılıp bitiş tarihleri belirlendi.

Kulübümüzün projeleri dışında aktiviteleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Kulübümüzün aktiviteleri arasında teknik geziler,konferanslar,eğitimler yer almaktadır.

Kulübümüz kendi içinde eğitime önem veren bir yapıya sahiptir bu eğitimler arasında siber güvenlik eğitimleri C# programlama dili eğitimi gibi kulüp üyelerine yararı olan yazlım üzrerine eğitimi mevcuttur.